" Veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face slobozi " Evanghelia Sfântului Ioan VIII:32

miercuri, 25 ianuarie 2012

Adventistii (The Adventists)

Adventistii (The Adventists) on Vimeo."Adventistii" - Lansat pe 3 aprilie 2010 pe posturile publice de televiziune din Statele Unite, documentarul „Adventistii” este cea mai recentă producţie a Casei „Journey Films” și explorează ceea ce regizorul independent Martin Doblmeier (romano-catolic) vede ca fiind un paradox: o comunitate de credinţă conservatoare se află în prima linie a tehnologiei medicale.

“Realizarea documentarului a fost motivată de dorinţa de a afla de ce adventiştii, care cred în revenirea iminentă a lui Isus, doresc să trăiască mult şi bine. Cum se explică faptul că o biserică în care se vorbeşte foarte serios despre apropiata revenire a lui Isus Hristos şi sfârşitul lumii are în acelaşi timp un succes incontestabil privind calitatea vieţii?” a spus Doblmeier." sursa aici

2 comentarii:

 1. Foarte misto !!!
  Provin dintr-o familie de Adventisti !
  Desi m-am indepartat un pic de religie , nu am intalnit pana acum nici o biserica mai ok decat cea Adventista .
  Desi sunt botezat romano-catolic , prefer sa merg la Adventisti atunci cand vreau sa ma duc la biserica .

  RăspundețiȘtergere
 2. Ma bucur sa aud lucrul asta :-) nu am sesizat nici cel mai mic indiciu :-) Si mie mi se pare cea mai rationala doctrina pe care am studiat-o pana acuma si nu am studiat putine.
  Helicitari pentru blog, nu am avut ocazia sa te felicit pana acum dar o fac cu aceasta ocazie. Cand voi ajunge in tara si trec prin Brasov poate ne intalnim. Numai bine.

  RăspundețiȘtergere