" Veți cunoaște adevărul și adevărul vă va face slobozi " Evanghelia Sfântului Ioan VIII:32

marți, 29 noiembrie 2011

Cel mai frumos documentar despre cea mai frumoasa parte a Romaniei, Transilvania

4 comentarii:

  1. Un documentar excelent. De ce noi,romanii nu putem face chiar nimic?De ce alti pot iar noi nu?Padurile virgine din romania trebuie salvate la fel ca si celelalt din care defrisarile se produc in masa,avem o tara frumoasa dar nu stim sa o pretuim.De ce noi romanii nu am facut acest documentar,de ce nu ne promovam noi turismul,de ce avem o tara atat de fumoasa dar nu stim sa o pretuim.
    Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume,dar putini o cunosc.La balconul julietei sunt o multime de turisti(Sa fim seriosi vezi doar un simplu balcon)pecand in Romania sunt atat de multe atractii turistice incat nu ai putea sa le numeri nici macar intr-o saptamana dar nu gasesti mai mult de un turist strain intr-o saptamana,cat ai numarat tu atractiile alea.Romania are foarte mare nevoie de asemenea de documentare dar nu numai,Romania are nevoie foarte mare de turism si de sprijinul ministerului turismului pentru ca ROMANIA SA FIE CAUTATA DE TURISTI.Sper ca in urmatorii ani Romania sa fie una dintre cele mai cautate tari ca si atractie turistica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Claudiu, asta ma intrebam si eu, DE CE ? Si eu sper si imi doresc ca Romania sa fie cautata de turisti (asta ar mai fi printre ultimele alternativa pentru viitor) alaturi de agricultura :-). Oricum, ... depinde de noi. Pana una alta eu m-am ales sa tac si fac :-) Sper sa reusesc.

    RăspundețiȘtergere